Μυρτώ Χαμπάκη Myrto Hambaki

Partner Advisory Services , based in Athens

Ιδρυτής της εταιρίας και Επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Experto Crede Consultants. Προΐσταται των συμβουλευτικών υπηρεσιών (Advisory Partner), με μεγάλη εμπειρία σε συμβουλευτικά έργα για την πρακτική εφαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας καθώς και του Κανονισμού GDPR σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις διαμεσολάβησης .

Διαβάστε Περισσότερα  

Δάφνη Χαμπάκη Daphne Champaki

Business Development Specialist

H Δάφνη Χαμπάκη σπούδασε οικονομικά στο Brunel University of London (BSc) από όπου και έλαβε και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στο αντικείμενο της. Επί σειρά ετών εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού , στην ABC Factors, στην Marfin Bank και στην Τράπεζα Πειραιώς. Η κα. Χαμπάκη , έχει αναλάβει τον νευραλγικό τομέα της ανάπτυξης και των πωλήσεων λόγω μακρόχρονης και επιτυχημένης εμπειρίας στον τομέα των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων.

H ομάδα μας

Η Ομάδα της Experto Crede Consultants αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εσωτερικού Ελέγχου.